vinger med tegn.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon

det fysiske rum

· interior design ·

et boligmagasin

Du får ikke

Indretning med mig handler ikke om indretning i traditionel forstand – og jeg er ikke indretningsarkitekt.

 

For mig er arbejdet med dine rum en flydende og sanselig proces, der ikke har noget navn, og som ikke er knyttet til en uddannelse, eller et certifikat. Det udspringer fra en dyb, indre vished og ufravigelig bevægelse imod æstetik, sjælfuldhed og harmoni, som har været med mig hele livet.

 

At samarbejde med mig om dine rum handler derfor heller ikke om boligmode eller bestemte mærkevarer, ligesom du heller ikke får et boligmagasin at bo eller arbejde i, når vi er færdige.

[Læs her, hvad du rent faktisk får ...]

 

»Sjælfuld indretning af dine vigtigste rum kan støtte dig i at få en dybere, mere nærværende oplevelse af og med din livsfortælling. -Af din sjæls saga.«

En indretningsproces er for dig, der ønsker at bringe en større grad af sammenhæng og harmoni, af orden og skønhed, ind i dine private omgivelser.
 
Det er for dig, der er nysgerrig på at opleve den form for ro og overskud, det kan give at bringe naturen indenfor - både for dig selv og for din familie.
Og det er for dig, som - selvom du naturligvis har din egen, personlige stil - kan genkende en del af dig selv i mit kreative udtryk.
Vi kan arbejde med et enkelt rum, eller med et større område af din bolig.  
 

»En synlig visuel sammenhæng mellem dit virtuelle og fysiske univers, skaber tryghed og genkendelighed - både for dine kunder og dine ansatte.«

En indretningsproces er for dig, der overordnet ønsker at højne udtrykket i dine fysiske lokaler, sådan at den kvalitet og professionalisme, du står for, kommer tydeligt til udtryk.

Det er for dig, ønsker at skabe fuldkommen overensstemmelse imellem udtrykket i dit virtuelle og fysiske univers gennem æstetisk design.
 
Det er for dig, der ønsker at synliggøre og understrege din virksomheds fortælling gennem sproglige, grafiske såvel som fysiske elementer.
 
Og det er for dig, der ved, at sammenhængen imellem dine forskellige verdener er med til at skabe en følelse af tryghed, stabilitet, kontinuitet og genkendelighed - både hos dine kunder og dine ansatte.
 
»Noget af det første jeg bemærkede, da jeg fotograferede jeres private hjem, var at I er glade for naturen, som du så smukt har bragt med indenfor i form af mange planter og andre naturting ...«
[læs mere ...]
vinger med tegn.png

©2020 Kristine Stammer · Where Peace Begins. Alle rettigheder forbeholdes

w: www.wherepeacebegins.dk  ·  m: +(45) 6061 4864 ·  e: kristine@wherepeacebegins.dk  ·  cvr.: 35081038

Billeder: Jens Barslund