»Kristine mestrer den essentielle skønhed«

»Skønhed har et potentiale til at heale. Ikke skønhed som i glamour, men skønhed i den essentielle forstand, som skaber harmoni. Den form for skønhed inviterer til det fineste i os, en højere bevidsthed, og det er lige præcis den disciplin, Kristine mestrer til perfektion.

 

Kristines øje for og evne til at mærke ind i, hvordan ethvert rums fineste essens kan fremkaldes, er helt unik. Samtidig har Kristine en særlig evne for at bringe naturen med indenfor. Ved hjælp af naturlige, enkle materialer, billeder og ord, skaber hun eventyrlige stemninger, der bidrager til dyb harmoni og balance. De rum Kristine skaber, har man lyst til at tage permanent ophold i – de besidder en særlig skønhed, og en helt særlig, ja nærmest magisk energi. De taler til det højeste i dig. I disse rum er der intet, der stjæler din energi, men derimod bliver du løftet og næret helt ind i celler og sjæl.

 

At arbejde med Kristine er en kæmpe gave og en kærlig reminder om betydningen af skønheden, potentialet og den energien, i de rum vi bevæger os i. Om det er dit private hjem, din virksomheds rum, eller dit online univers, som har brug for at træde frem i sin essens, vil Kristine kunne hjælpe dig på allerfineste vis.«.

Designer & Soulfulness Ambassador

Lykke Junker

www.artisantreasure.dk

vinger med tegn.png