vinger med tegn_hvid.png
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

indretning for virksomheder

· æstetik, kvalitet og professionalisme  ·

der løfter dine lokaler

Kom nemt igang:
Book et inspirationsmøde

Et inspirationsmøde er for dig, der ejer en café, restaurant, klinik eller mindre virksomhed - og som har brug for nye og spændende idéer til højne energien i dine fysiske rammer.

 

Mødet varer 1,5 time, hvor vi - med udgangspunkt i dine ønsker - sam-ser hvilke muligheder, der findes for at løfte dine lokaler til det niveau, du ønsker.

 

Efter vores møde, sender jeg en overskuelig liste med idéer til, hvordan du komme igang med at skabe de nødvendige forandringer med det samme.

Pris: kr. 2.700,- + kørsel

»At træde ind i rodede eller usammenhængende lokaler, skaber uundgåeligt et underliggende indtryk af rod eller "huller i osten" i virksomheden - både hos kunder, samarbejdspartnere og ansatte.

 

Det er et ærgerligt og fuldkommen unødvendigt energitab. Heldigvis er det nemt at gøre noget ved.«

»At træde ind i et af Kristine rum, virtuelle som fysiske, giver dig straks en ro, en følelse af højt til loftet og et uendeligt potentiale til at være dig selv. Et sted hvor der skabes og leves ...«
[læs mere ...]

Flere muligheder

med indretning

Den Lille

1.

Denne mulighed er for dig, hvis forretning hænger direkte sammen med din unikke, personlige vej i verden. Det kan fx være du har en terapeutisk klinik, frisørsalon, et fotostudie eller lignende, med mindre lokaler og få ansatte.

Med udgangspunkt i et personligt interview, hjælper jeg dig med at bringe dit unikke udtryk til live i dine forretningslokaler. Målet er at synliggøre den grundstemning og essens, der findes i dig - og i forlængelse heraf, i dit virke - i dine lokaler. 

Min pris, samt budgetramme for indkøb, aftaler vi, når jeg set dine lokaler.

Fokus på at skabe ro, sammenhæng og genkendelighed i dit udtryk - til glæde for dig, dine ansætte og dine kunder.
Den Store

2.

Denne mulighed er for dig, der ønsker at synliggøre den kvalitet, dynamik og professionalisme, din virksomhed står for, i jeres fysiske lokaler. 

Din virksomhed består typisk af mange lokaler med fx reception, mødelokaler og kontorer, kantine, showroom og toiletter, etc. 

Målet for vores samarbejde er at højne niveauet i virksomhedens samlede, fysiske udtryk, og ultimativt opnå en æstetisk afspejlning virksomhedens essens og kvalitet.

Min pris, samt budgetramme for indkøb, aftaler vi, når jeg set dine lokaler.

Fokus på at skabe et gennemført professionelt og æstetisk udtryk, der afspejler virksomhedens høje kvalitet.

3.

All-in

Denne mulighed er for dig, der ønsker at arbejde i dybden med dit samlede udtryk, og ønsker min hjælp til at højne niveauet, både på din hjemmeside, såvel som i dine fysiske lokaler.

Målet for vores samarbejde er at skabe en fuldkommen sammenhængende, tydelig og levende fortælling om din virksomhed, der løfter og styrker din tilstedeværelse i det marked, der er dit. 

Min pris, samt budgetramme for indkøb, aftaler vi, når vi er blevet enige om opgavens omfang.

Både for små og store virksomheder.

Fokus på at skabe et gennemarbejdet, æstetisk løft af din virksomheds samlede udtryk. Tydelighed, synlighed og styrke i både din interne og eksterne verden.
 

»De fleste virksomhedsejere finder overskuddet og motivationen til at opgradere deres fysiske lokaler i de uger, hvor der er et par onsdage eller tre

Pengementor

Sisse Egeberg

Pengeuniverset

»Kristine skaber åbne rum, som kalder dig hjem og indbyder til varmende nærvær og fordybelse. Rum, hvor mennesker kan mødes og er en grobund for åbenhed og trivsel. Rum, som emmer af æstetik, dyb fredfyldthed og som nærmest er et magisk og rørende univers i sig selv ...«
[læs mere ...]

©2020 Kristine Stammer · Where Peace Begins. Alle rettigheder forbeholdes

w: www.wherepeacebegins.dk  ·  m: +(45) 6061 4864 ·  e: kristine@wherepeacebegins.dk  ·  cvr.: 35081038

Billeder: Jens Barslund