vinger med tegn.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon

indretning for private

· harmoni, sjælfuldhed og orden ·

til liv og sjælfuldhed

Kom nemt igang:
Book et inspirationsmøde

Et inspirationsmøde er for dig, der ønsker gode idéer til, hvordan du selv kan arbejde med at forskønne dine rum. I løbet af 1,5 time, gennemgår vi det eller de rum i dit hjem, hvor du synes stemningen står lidt stille - som savner liv og sjælfuldhed.

Med udgangspunkt i dine ønsker, kommer jeg med idéer og inspiration til, hvordan du kan løfte rummet, så stemningen bliver mere harmonisk, og rummet rarere at opholde sig i.

Efter vores møde, sender jeg en opsummering med punkter, der hjælper dig med at komme igang med det samme, og skabe de nødvendige forandringer.

Pris: kr. 2.250,- + kørsel
Lisa_edited.jpg

»Et fredfyldt hjem er ikke et udstillingsvindue for god smag. Det er handler ikker om "rigtigt".

 

Et fredfyldt hjem er dybt personligt; det er en ordløs åbning til det smukkeste i de mennesker, der bor der, og til de særlige fortællinger, der bor i dem.«

Flere muligheder

med indretning

Den Lille

1.

Denne mulighed er for dig, der har ét eller flere rum, hvor du gerne vil løfte energien, uden du skal ud og købe nye ting og møbler.

 

Vi arbejder med de ting, der allerede findes i rummet, og fokuserer på at skabe sammenhæng, ro og orden.

For at få det bedste ud af at arbejde med dine rum på denne måde, anbefaler jeg et mindre budget til at købe friske planter. Omkring kr. 500 - 1.000,-.

Min timepris er kr. 700,-

Fokus på at skabe orden, sammenhæng og overblik i det, der findes.
Den Store

2.

Denne mulighed er for dig, der har ét eller flere rum, hvor du gerne vil løfte energien, og som har et budget at lege med - mellem kr. 4.000 - 10.000,-.

Vi arbejder med at bringe nyt liv ind i dine rum - men ikke nødvendigvis (kun) med nye ting. Nyt liv kan ligeså godt opstå igennem lækre genbrugsfund, antikviteter eller din egen kunst. Og så er der selvfølgelig også naturen, vi kan bringe i spil. Det er ikke kun beæredygtigt for miljøet, men også for din pengepung.

Min timepris er kr. 700,-

Fokus på at skabe nyt liv og højne rummets energi, uden at miste dets grundtone.
All-in

3.

Denne mulighed er for dig, der ønsker en større forandring, og som har lyst til at investere i den.

 

Budgetrammen for indkøb og eventuelle håndværkerudgifter taler vi om, når jeg har set dit eller jeres hjem.

Ligeledes aftales min pris, når vi er landet i projektets omfang. 

Fokus på at løfte dit rum eller hjem igennem total forandring, gennemgående skønhed og sjælfuldhed - og på at fremkalde en dyb forbindelse mellem dine indre og ydre rum.
 
»Entering a space designed by Kristine feels like coming home.
 
It's a place you don’t want to leave, and feel like going back to, before even having left. Her spaces feel inviting, relaxing, cozy - and at the same time invigorating, inspiring, evoking curiosity and creativity ...«
[læs mere ...]

»Hvor skønhed bor, der begynder fred

 

»Ultimativt handler arbejdet med rum for mig om at skabe en stemning af harmoni. Nogle af de virkemidler, jeg bruger, er renhed, sanselighed, skønhed, naturlighed, og stoflighed.

 

Deres tilstedeværelse hjælper mig med at navigere i den kreative proces, og fungerer som et kompas, der fortæller mig, om jeg er på rette vej.«

©2020 Kristine Stammer · Where Peace Begins. Alle rettigheder forbeholdes

w: www.wherepeacebegins.dk  ·  m: +(45) 6061 4864 ·  e: kristine@wherepeacebegins.dk  ·  cvr.: 35081038

Billeder: Jens Barslund