vinger med tegn.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon

det virtuelle rum

· webdesign ·

Virksomhedens

hjem i æteren

Igennem ord og billeder, danner din hjemmeside de virtuelle rammer om din virksomheds vigtigste fortælling; om dens ståsted og bidrag til verden.
Derfor er den mere, end blot et online visitkort.
[Læs mere om webdesign ...]
 

»Der findes ingen større kilde til inspiration, intet større kunstnerisk eller kreativt forbillede for mig, end naturen.«

 

arbejdsprocessen

Sådan foregår

Sammen finder vi ind til dine ønsker

Skabelsen af din nye hjemmeside tager udgangspunkt i et kreativt samarbejde, hvor vi i fællesskab pejler os ind på det udtryk, du har i tankerne. Du viser mig, hvad du kan lide, og jeg spejler det tilbage til dig i et samlet grafisk udtryk, der bliver sidens visuelle fundament.

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, er det dog vigtigt, at du ikke først skal til at definere din virksomhed eller dine ydelser. Har du brug for støtte til den del af din forretningsudvikling, har jeg et tæt samarbejde med Pernille Mandira Mouritsen, én af landets dygtigste intuitive rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde klarklarhed omkring de grundlæggende aspekter i din virksomhed - inden vi mødes. 

Har du derimod fat i kernen i din virksomhed, kan vi mødes om at få tydeliggjort din fortælling ved at give den de mest lækre og levende rammer. På den måde bliver den ikke kun nem at finde for dine kunder, men også indbydende og nem at interagere med - hvilket ultimativt giver dig og dine kunder de bedste vilkår for at mødes, og udveksle med hinanden.

Få min hjælp, når ordene ikke vil ud

En stor del af en hjemmesides samlede udtryk ligger i den fortælling, der folder sig ud over indholdssiderne. De billeder, som fortællingens ord er med til at skabe hos dine besøgende, er akkurat ligeså vigtige, som de billeder, en fotograf tager til din hjemmeside.

For at sikre, at den sproglige del af din side er ligeså udtryksfuld og sammenhægende som den grafiske, kaster jeg det, én af mine kunder kalder "tryllestøv", over dine tekster.

 

Da det er dig, der kender lyden af og sproget i din virksomhed bedst, fungerer det nemlig sådan, at jeg formulerer en række spørgsmål til dig, som du svarer på - på skrift. Dine rå-tekster danner således udgangspunktet for sidens fortælling. Min opgave er at guide dig i skriveprocessen, samt at justere, smukkesere og stramme op, hvor end det måtte være nødvendigt, når du er klar.

Skulle det være sådan, at du har svært ved at få ordene ned på papir, har jeg også mulighed for at føre pennen for dig. Dog vil det være en særskilt opgave, som ligger udover selve hjemmesiden.

Frihed til kunst og kreativ udfoldelse

Som kunstner ligger min gave  i at se og skabe skønhed og sammenhæng i alle apsekter. Det er her, min passion bor og finder næring - ikke i html-koder, opsætning af style sheets og andre, for mig, mere teknisk orienterede discipliner.

For at have så stor kunstnerisk frihed som muligt - for at kunne skabe det smukkeste resultat for dig - arbejder jeg således med det medie, hvor den kreative proces flyder hurtigst, nemmest og bedst. Hvor afstanden imellem det, jeg ser for mit indre øje, og det færdige billede, er den korteste. 

For mig hedder det medie WIX. Herigennem oplever jeg, at jeg har mulighed for at oversætte den inspiration, jeg modtager, til en konkret, smuk og velfungerende hjemmeside til dig. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan arbejde sammen, hvis du ønsker din side på en anden platform. Også på dette område har jeg gode samarbejdspartnere, der står klar til at hjælpe til.

Du kan læse mere om min arbejdsmetode her, og har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig.

En opdagelse af

indre skønhed

Min arbejdsmetode er opstået i sin egen unikke form i det krydsfelt, der findes imellem det intuitive og det intellektuelle, mellem hjerte og hoved. Den har i sin essens - ved jeg nu - været med mig hele livet, og er den fine vekselvirkning, der opstår, når jeg lader mine sansninger af et andet menneske, arbejde tæt sammen med de greb, jeg rent fagligt eller erfaringsmæssigt ved, skaber gode resultater. 

 

Mit arbejde former sig altså efter det eller de mennesker, jeg arbejder med, og jeg kan derfor ikke sige, at jeg har en eksakt formel - heller ikke selvom nogle af de praktiske ting går igen. 

 

Alligevel er der altid én fællesnævner, der kendetegner retningen: En nænsom opdagelse af den inderste skønhed i det menneske, jeg arbejder med.

En opdagelse, der afspejles i den sammenhæng imellem former, farver, ord og billeder, der fremstår i det endelige resultatet. Som skaber de bedst mulige rammer om netop det særlige menneskes fortælling.

 

»Arbejdet med rum for mig - også de virtuelle - er at tyde skriften på væggen. At fornemme det rene, der lever imellem linjerne i mennesker og deres rum, for derefter at gøre det synligt.

Det er en fremkaldelse af noget af det smukkeste, der findes: Inderlige, vidunderlige, levende sjælesagaer.«

Eksempler på

webdesign

Nedenfor findes nogle af de hjemmesider, jeg har haft fornøjelsen af at skabe, i samarbejde med nogle af de mest spændende, dygtige og dedikerede mennesker, jeg kender. 
 
Fælles for dem alle er, at de er resultatet af et flerårigt samarbejde, der har ladet den pågældende hjemmeside udvikle sig i takt med mennesket bag - hvilket efter min mening er både den mest givtige og bæredygtige måde at gå til værks på. 
 

©2020 Kristine Stammer · Where Peace Begins. Alle rettigheder forbeholdes

w: www.wherepeacebegins.dk  ·  m: +(45) 6061 4864 ·  e: kristine@wherepeacebegins.dk  ·  cvr.: 35081038

Billeder: Jens Barslund