»Indbydende rum, der kalder dig hjem«

»Kristine har en hel intuitiv tilgang til hvordan hun skal gribe rummet an, og med legende lethed formår hun at indfange rummets sjæl og omkranser den med den skønneste energi. Som i en dans, det smukkeste samspil leger Kristine med forskellige materialer, og det være sig fra skovens mangfoldighed og overflod, til loppefund, hjembragte souvenirs og arvestykker kombineret med ny brugskunst.

 

Med et afsæt i en meget nordisk stil formår Kristine at sætte sit helt særlige, næsten magiske, touch på rummet, men med fokus på at skabe en rolig oase, hvor sjælen føler sig hjemme, kan trives, hvile og udvikle sig.

 

Kristine skaber åbne rum, som kalder dig hjem og indbyder til varmende nærvær og fordybelse. Rum, hvor mennesker kan mødes og er en grobund for åbenhed og trivsel. Rum, som emmer af æstetik, dyb fredfyldthed og som nærmest er et magisk og rørende univers i sig selv. Man mærker instinktivt den positive energi og balance, der indfinder sig i rummet efter at Kristine har været i gang.

 

Jeg kan kun give Kristine mine varmeste og hjerteligste anbefalinger, for jeg er umådelig taknemmelig for at have oplevet, hvordan Kristine evner at forvandle et rum, pakket ind i en smuk historiefortælling af nyt og gammelt, en smuk afspejling af livet selv.«

Pengementor & Oppeguide

Sisse Egeberg

www.penge-universet.dk

vinger med tegn.png