• Kristine Stammer

Besøg af ILVA

Updated: May 20, 2020

For noget tid siden havde jeg besøg af to flyttemænd fra #ILVA, som leverede vores nye #seng i et rasende tempo.Ti minutter og en stor krokodille

Ti minutter brugte de (hvis overhovedet det?!) på at fragte de nye (men forkerte) #madrasser ud af huset, og de nye-nye (rigtige) madrasser op til soveværelse på førstesalen. Ikke megen tid til small-talk, med andre ord.


Alligevel – halvvejs løbende ned ad trappen og på vej ud i bilen til sin makker – nåede den ene af de to lige at få et ”Det er et #fantastisk #hjem, I har jer her, sådan rigtig landligt og #hyggeligt … ja, det synes vi altså begge to. Ka’ rigtig godt li’ det!” - og et ”Her er så mange små, gode #detaljer; ja, kæresten og jeg prøver derhjemme, men det er sgu ikke sådan lige” med på vejen. ”Fx er jeg selv ret hooked på det der stykke #bark der, det er sejt”.


Og så var de kørt!

Barken, han talte om, er det, der hænger på væggen bag mig. Og jeg synes også det er ret sejt. Vi kalder det Den Store Krokodille, som nu altså hænger der ved siden af klaveret og ... gør sin ting.


#tankeromindretning #desmådetaljer #landligstil #landstil #indretningmednaturen #hygge #detkosterkunenskrue #bringnaturenindenfor #kristineblogger


83 views0 comments