»En total make-over«

Lillian Skibsted

»Kristine kom til ultralydscanning af sit andet barn. Fuldstændigt tilfældigt kom vi i snak om at jeg skulle til at renovere vores klinik lokaler fra A-Z.

Kristine sagde ’Jeg har en fantastisk fornemmelse for rum, jeg kan gøre dem varme og imødekommende’.

Kristines selvtillid omkring rum imponerede mig lige fra starten. Der var ingen usikkerhed i farvevalg i alle 6 rum. Vægge og lofter blev malet i nogle helt vidunderlige farver, som passer sammen, når man bevæger sig igennem lejligheden.

Jeg havde egentligt tænkt, at vi godt kunne genbruge nogle af vores møbler, men ganske stille over de næste 3 måneder blev alt skiftet ud. En total make-over af 180 kvm fandt sted. Og det er blevet så godt. Vi nyder at arbejde i de flotte lokaler.

Vores gravide siger helt spontant at de befinder sig så godt, at de næsten kunne tage en lur. Og at man slapper af straks, man kommer ind ad døren.

Kristine formåede at skabe nogle helt unikke lokaler og samtidig få mig med i processen. Hvilket bestemt ikke var nemt hele tiden. Vi havde en meget tæt kontakt i processen – ofte flere gange om dagen. Det gjorde mig tryg.

Det har været en forvandling fra ’traditionel lægeklinik’ til en super flot klinik, hvor man næsten ikke fornemmer, at man ikke er i sin egen dagligstue. Og det er noget af en opgave.

Jeg kan give Kristine Stammer de varmeste anbefalinger.«

Speciallæge i gynækologi og obstetrik

Ultralydklinikken for Gravide

Lillian Skibsted

www.ultralydklinikken.dk

vinger med tegn.png