»For mig er ægte skønhed et udtryk for integritet. Integritet betyder hel, eller helhed - og hele er dét, vi alle er, i vores natur. I vores essens.«

Kristine Stammer

vinger med tegn.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon

sig selv

At turde se

»Selvom jeg til daglig arbejder med personlige fortællinger – spændende, unikke historier om mennesker, der alle har noget på hjerte – kan det stadig være en udfordring at finde ud af, hvor jeg skal tage det første spadestik, når historien er min egen.

 

- Ikke mindst, når den historie har til formål at give dig, der ikke kender mig, et indblik i, hvem jeg er, og hvordan jeg bevæger mig i verden.

Læs mere [...]

 

»De forskellige ydre rum, jeg bevæger mig i, er i konstant udveksling med det rum, der findes i mit indre.

 

Derfor er det så vigtigt for mig at værne om disse rum; at de er rene, smukke og harmoniske - derfor er det så vigtigt, at de er i fred.«

Lillian_6_760_x_1140ny_edited.jpg
»Det har været en forvandling fra ’traditionel lægeklinik’ til en super flot klinik, hvor man næsten ikke fornemmer, at man ikke er i sin egen dagligstue. Og det er noget af en opgave. ...«
[læs mere ...]

Kristine Stammer 

Stemningskunstner

Uddannet Cand.ling.merc. fra CBS, UofC og SDU i 2006, med speciale i essensfortælling og kommunikationsplanlægning.

 

Født i Silkeborg i 1979, med en naturlig sans for design, æstetik og skønhed.

 

Kosmopolit, optimist og idealist - men fremfor alt, dedikeret til den intuitive, kunstneriske og sanselige proces, der baner vejen for, at fred og velvære kan blive en livsstemning for hvert et menneske.  

 
En blandet udlandshandel

For at give dig et indblik i, hvem jeg er, kunne jeg lade min fortælling starte med de talrige ophold i udlandet, der har givet farve til mit livs gobelin. Mere end ti års udlandsophold og rejser, der samlet udgør den smukkeste mosaik af oplevelser og indsigter, der er akkurat ligeså forskellige, som landene, hvor jeg har fået dem.

 

Jeg kunne fortælle dig om at arbejde med PR i Indien, med reklamer i Oman, med eventplanlægning i New Yorks restaurationsbranche, eller om at arbejde med webdesign, midt i Hawaiis spirituelle centrum.

- Eller ville det være mere rigtigt at starte med min kærlighed til historierne - og til selve sproget, der gør det muligt for dem at blive bragt til live? Det, som, hvis jeg ser på min egen livshistorie, ligner en skæbnebestemt rejse ind i betydningen af det talte og skrevne ord. En rejse, der startede med store ører på slagbænken i min mormor og morfars køkken, og senere førte mig til Syddansk Universitet, CBS, og University of Calgary, for at tilfredsstille min ligeså store lyst til at lære og vide mere. -Og som for øvrigt langt fra er slut.

Sandheden - og en god kop kaffe

Eller måske ville det være mere oplagt, først at dykke ned i naturens enestående betydning for min forståelse af skønhed, harmoni, integritet – af livet selv? Et verdensbillede, jeg ved, jeg kan takke mine forældre i himlen for, da de valgte at give mig et barndomshjem, midt i Silkeborgs store skove.

 

De gav mig en uvurderlig mulighed for, dagligt at opdage, hvad naturens tilstedeværelse betyder for, om jeg har det godt. En vækkelse af det sanselige, og af det, der findes mellem linjerne – af det intuitive, og visheden i mit hjerte om, at jeg er en del af et større hele.

 

Jeg ved det ikke.

 

Og sandheden er også, at selv hvis jeg gjorde, så er mit livs færden - og det menneske, jeg er blevet undervejs - ikke noget, jeg kan beskrive det fulde omfang af, bare sådan lige. Uanset, hvilken rækkefølge, tingene kommer i.

 

Måske er det en beretning, der starter over en kop god kaffe, og så langsomt folder sig ud derfra.

Når den er der
- så er den der

Alligevel er det dog min klare overbevisning – hvilket er grunden til, jeg overhovedet arbejder på den måde, jeg gør – at mine ord nu og her, stemningen, rummet, de antyder, enten vækker noget i dig, en følelse af genkendelse, eller også, at de ikke gør det. - Ligesom dine ord gør det hos andre. Og, ligeså vigtigt, at det faktisk ikke kræver ret meget, for dig som læser, at finde ud af, om det er det ene, eller det andet. 

Enten taler ordene til dig - eller også gør de ikke.

Du kan selvfølgelig læse mere om, hvad jeg tilbyder, her i mit online univers. -Og hvad Where Peace Begins betyder for mig, kan du også læse mere om.

 

Men ellers – hvis du oplever at blive talt til, og ønsker min hjælp med dit kreative projekt - så lad os starte med en kop virtuel kaffe og se, om vi skal arbejde sammen. Enten i æteren, i det fysiske rum, eller det indre. Eller alle tre. 

 

Uanset hvad, ville det glæde mig at møde dig - og høre din fortælling

 

»Lige så længe jeg kan huske, har jeg skabt universer af skønhed omkring mig, med de forskellige kreative gaver, jeg nu engang besidder.

 

Det er noget, jeg gør, uden at tænke over det, og som former min måde at være på i verden. Selv hvis jeg ville, tror jeg ikke, jeg kunne lade være.«

71329147_10157567704614462_7272443323728
»Kristine embodies stunning grace whilst also being groovy and down to earth. Full of integrity and alignment in her approach to all areas of her life. She is a wise, inspiring, worldly creative genius, beautiful inside and out, everything she touches is blessed and wonderful ...«
[læs mere ...]
Where Peace Begins er et dybt, personligt ønske om at skabe smukke rum og rammer om livets vigtigste fortællinger - om alt det, mennesker har på hjerte - sådan, at både de og deres fortællinger får de bedste muligheder for at folde sig ud.
Om fortællingerne beretter om en virksomheds unikke visioner og ståsted i verden, eller om de leves i de usynlige lag i hverdagens rytme, betyder intet for mig - eller den måde, jeg arbejder med dem på.
 
Alle fortjener de at blive fortalt.
 

Ønsket kommer fra det sted i mig, hvor en konstant og ubesværet skabelsesproces finder sted; en indre bevægelse, der har været med mig hele livet, og som har et fuldkommen entydigt fokus. Uanset, om de rum, jeg beskæftiger mig med, findes på en hjemmeside, i et fysisk hjem, eller opstår igennem ord, er retningen altid den samme: Et ønske om at skabe skønhed igennem former, farver, teksturer, billeder og ord.

For hvor skønhed bor, dér begynder fred. Fred i det enkelte menneske, i familien, i virksomheden. Fred i vores fælles verden.

Længes du efter at give din private eller din virksomheds fortælling de bedste rammer at trives i? Efter at opleve, hvordan skønhed - som energetisk essens - kan støtte dig, din familie eller din forretning i at folde sig ud, og ultimativt finde ind til en dybere oplevelse af fredfyldt væren? 

 

Så er jeg lige her; where peace begins.

©2020 Kristine Stammer · Where Peace Begins. Alle rettigheder forbeholdes

w: www.wherepeacebegins.dk  ·  m: +(45) 6061 4864 ·  e: kristine@wherepeacebegins.dk  ·  cvr.: 35081038

Billeder: Jens Barslund