»Smukt, sagligt og personligt«

»Jeg havde et stykke tid drømt om en hjemmeside, som passede til mig som ernærings- og urteterapeut. Jeg opsøgte et par forskellige muligheder, men fik ikke helt den rigtige mavefornemmelse. Som så ofte før kommer den rigtige løsning til mig ”af sig selv”.

 

Jeg mødte flere yderst tilfredse indehavere af hjemmesider lavet af Kristine, og det føltes helt anderledes godt i maven. Det var ligesom mere end en hjemmeside for mig.

 

Det var et spændende ret personligt forløb, hvor vi arbejdede i dybden med alt, og hvor jeg fik stillet skarpt på, hvem jeg er, hvad mit budskab er, og hvad jeg har at byde på, i forhold til mit firma. Jeg fik virkelig følelsen af samarbejde på den gode måde.

 

Kristine har på én gang en professionel, nysgerrig og kærlig tilgang til arbejdet, og det gør, at man har følelsen af ”at blive set”, og at være i trygge hænder. Hun er feinschmecker både hvad ord og billeder angår. Det betyder, at jeg stadig føler, det var den helt rigtige vej for mig at gå, den rigtige investering, med et resultat, som jeg synes fremstår smukt og æstetisk, sagligt og personligt.

 

Jeg er SÅ glad for og stolt af min hjemmeside.«

Ernærings- og urteterapeut

Hanne Hansen

www.madermedicin.dk

vinger med tegn.png